India Dans Festival 2014

India Dans Festival

Het intieme Korzo theater wordt voor de vierde maal omgetoverd tot locatie voor Indiase cultuur en dans. De beste artiesten uit de Indiase danswereld komen speciaal voor het India Dans Festival naar Den Haag voor prachtige optredens, nieuwe premières en spannende ontmoetingen. Van Kathak tot Urban Indiase dans en van Bharatanatyam tot aan moderen dans; Korzo is het podium voor toonaangevende en beginnende talenten.

Kortingscode klassieke voorstellingen
Er is een kortingscode voor de bezoekers van deze website geregeld: 10% op de Mohiniyattam voorstelling van zaterdag 25 oktober en op Bharatanatyam voorstelling van zondag 26 oktober. Mohiniyattam is een dansvoorstelling die zelden word vertoond in Nederland en waarin Krishna een belangrijke rol in speelt. Het is in Nederland te zien met live muziek. De korting kan gebruikt worden met een online bestelling. Druk op de bestelknop en vul het gewenste aantal tickets in bij ‘normaal’. Kies bestel en in het volgende scherm vult u de couponcode in: Vrindavan. Klik op het groene plusteken, de korting wordt berekend en de bestelling kan vervolgd worden.

Studenten
Overigens is het altijd fijn om kunst en cultuur bij jongeren te stimuleren. Studenten kunnen tijdens het India Dans Festival voor € 7,50 naar een dansvoorstelling (inclusief film/concert van dezelfde dag). Hiervoor is het belangrijk dat ze online bestellen en bij het ophalen van hun kaartjes hun studentenpas kunnen overleggen. Voorwaarden staan op onze site.

Hanuman kinderworkshop en familievoorstelling
Tijdens het India Dans Festival is overdag is een productie (workshop + voorstelling) over de apengod Hanuman. Dat is tijdens de herfstvakantie op di 21 en woe 22 oktober. Het begint met een bijzondere masker- en dans workshop van Monalisha Ghosh. Tijdens dit soort voorstellingen in India worden heel vaak met mooie kostuums en maskers gewerkt en de kinderen kunnen daarmee aan de slag. De workshop is toegankelijk voor ENG en/of NL sprekende kinderen. De voorstelling vertelt het verhaal over Hanuman, devoot van Ram die hem hielp zijn ontvoerde Sita terug te krijgen uit Lanka, waar zij verbleef. De kinderen die de workshop hebben meegedaan en het leuk vinden kunnen meedoen met een scène bij de voorstelling. Het is dus leuk, actief en leerzaam. Een combiticket kost € 10,-, alleen de show is € 6,- Meer informatie op de festivalsite en de eflyer hieronder.

Korzo

Mocht u meer informatie willen over het Dans Festival dan kunt u bellen met:
Mw. Sharon Wezer
Marketing & Publiciteit
Korzo India Dans Festival

+31 (0)70 – 3122 787 (ma, woe, do)
+31 (0)6 – 45 00 68 57

www.korzo.nl/indiadansfestival

No comments yet.

Leave a Reply