Het geven van donaties heeft de volgende voordelen:

 1. Door het geven van een donatie geeft u uw slechte karma’s weg. Daarom worden alle donaties aan Bhagavan en zijn Bhakta’s gegeven om deze karma’s te verbranden.
 2. Srila Gurudeva legt uit dat het collecteren van geld, granen, bloemen, vruchten, noten etc. gedaan wordt zodat degene die doneert spiritueel vooruitgang kan maken.
 3. In de Vedische geschriften wordt uitgelegd dat degene die doneert nooit verlies zal maken maar altijd winst. De hoeveelheid dat wordt gegeven wordt in een grotere kwantiteit, met rente, teruggegeven aan de donateur.

Werk verricht voor het plezier van Krishna valt onder spirituele activiteiten. Indien men genoeg geld heeft, kan men helpen met het bouwen van een kantoor of tempel voor het verspreiden van Krishna bewustzijn. Of men kan helpen met de publicaties. Er zijn verschillende soorten activiteiten, men zou daar interesse voor moeten tonen. Indien men geen tijd en activiteiten kan opgeven, kan men toch een percentage van de verdiensten opgeven voor het verspreiden van Krishna bewustzijn.

Deze vrijwillige bijdrage aan het Krishna bewustzijn zal een ieder helpen om de liefde voor God te vergroten, waardoor men op een perfecte stadium komt.”
Srila Prabhupada

Een bepaald spiritueel project helpt u om een gedeelte van uw verdiensten aan Krishna te offeren. Zoals U uw familie steunt en onder uw hoede houdt, zo kunt U Krishna`s tempel steunen waardoor Krishna U altijd onder Zijn hoede zal houden.

etavaj janma-saphalyam
dehinam iha dehisu
pranair arthair dhiya vaca
sreya-acaranam sada

—Srimad Bhagavatam 10.22.35

Het is de plicht van elk levend wezen om met inzet van zijn leven, rijkdom, intelligentie en woorden welzijnswerk ten bate van anderen te verrichten.”
—Krishna vertelt dit aan Zijn koeherder vriendjes

Donaties kunt u overmaken naar:

Stichting BHAKTI Yoga Center
ING Bankrekening nummer: 7490559
IBAN: NL59 INGB 0007490559

 

button-doneren-geef-rood

One Response to Het geven van donaties heeft de volgende voordelen:

 1. radharamandas August 30, 2010 at 7:59 pm #

  Sri Sri Guru , Gauranga ji ki jay!

  Het ziet er heel leuk uit.
  Dit is eigenlijk wat we streven.

  Ga zo door met uw sewa.

  Mijn nederig dandavat pranaams aan uw deskundigheid.

  Rrd

Leave a Reply