Vanaf 25 februari 2017 verkrijgbaar: Siva tattva – in het Nederlands – over de ware identiteit van Heer Siva

Vanaf 25 februari 2017 verkrijgbaar bij Bhakti Yoga Center Rotterdam: Siva tattva – in het Nederlands – over de ware identiteit van Heer Siva

De peremptoire waarheden (tattva) van Heer Siva’s identiteit, en ook van de onze, worden hierin onthuld door Zijne Goddelijke Genade Srila Bhaktivedanta Narayana Gosvami Maharaja, India’s voornaamste spirituele ambassadeur van deze tijd. Deze anthologie der lezingen behelst slechts een druppel nectar uit de oceaan van transcendentale kennis die in de Gaudiya Vaisnava traditie kan worden gevonden.

Srila Narayana Gosvami Maharaja maakt ons deelgenoot van de praktische wijsheid die hij heeft vergaard door een levenslange toewijding tot zijn geliefde initiërende en instruerende spirituele meesters, Srila Bhakti Prajnana Kesava Gosvami Maharaja en Srila Bhaktivedanta Swami Prabhupada. Zijn zachtaardig gemoed en voorbeeldige levenswijze werpen een licht op het pad van het spirituele streven.

“Heer Siva is buitengewoon lief van nature, en hij is de verblijfplaats van liefde.”

Srila Narayana Gosvami Maharaja

Siva tattva presentatie

Wilt u alvast een boek bestellen? Bezoek bhaktiyogacenter.nl om uw bestelling te doen.

 

No comments yet.

Leave a Reply