De voordelen van Daan/Doneren/Liefdadigheid (video)

Onder invloed van Maya (Illusie) denken de mensen in de materiele wereld dat zij tijdens hun tijdig en kort bestaan de bezitter zijn van hun huis, geld, auto, familie en vrienden. Op het moment van de dood wordt alles ons in een klap ontnomen. Alle materie hebben we hier op aarde in bruikleen van de allerhoogste bezitter Sri Krishna. Gebruiken wij onze tijdelijke bezittingen voor onze eigen zinsbevrediging dan zal dat ons uiteindelijk altijd ellende geven. Een wijs persoon gebruikt zijn tijdelijk vergaarde bezit in dienst van Sri Krishna.

Door het geven van een donatie geeft u uw slechte karma’s weg. Daarom worden alle donaties aan Bhagavan en zijn Bhakta’s gegeven om deze karma’s te verbranden.

Srila Gurudeva legt uit dat het collecteren van geld, granen, bloemen, vruchten, noten etc. gedaan wordt zodat degene die doneert spiritueel vooruitgang kan maken.

In de Vedische geschriften wordt uitgelegd dat degene die doneert nooit verlies zal maken maar altijd winst. De hoeveelheid dat wordt gegeven wordt in een grotere kwantiteit, met rente, teruggegeven aan de donateur.

Mocht u ons willen helpen dan is uw vrijwillige bijdrage in wat voor vorm dan ook zeer welkom.

Stichting BHAKTI Yoga Center
Bankgegevens – IBAN betreft: NL59INGB0007490559
Meer informatie over ons is te vinden op:
rathayatrafestival.com
bhakti-holland.com
ekadasi.com
bhaktiyogacenter.nl
bhagavadgitaseminar.com

Bezoekadres:
Bhakti Yoga Center
Sigrid Undsetweg 300
3069 BV  Rotterdam
Telefoon: 0686663369
E-mail: info@bhaktiyogacenter.nl

No comments yet.

Leave a Reply