Music Of Yoga met Kishori Mohan Das, Sudevi Dasi en Krishna Kripa Das 21 juni, 23 juni, 24 juni en 25 juni 2017

Music Of Yoga met Kishori Mohan Das en Sudevi Dasi

BYC Kishori Mohan juni 2017

Sudevi en Kishori Mohan zijn geboren en opgegroeid binnen de Gaudiya Vaishnava traditie geworteld in de aloude wijsheid van de Veda’s.

Sinds hun jeugd hebben ze het tijdloze proces van het ontwikkelen van liefde en toewijding voor God bestudeerd. Dit proces wordt bhakti yoga genoemd.
De aloude Vedische geschriften van India onthullen dat kirtan, het gezamelijk zingen van de namen en glories van de Allerhoogste Heer, van alle processen om de perfectie van de ziel te bereiken het meest eenvoudige en beste proces is.

In 1996, ontmoetten zij een levende heilige die alle kwaliteiten van een liefdevolle toegewijde van God bezat, Srila Bhaktivedanta Narayan Maharaja van Vrindavan, India. Hij accepteerde hen als zijn discipels, verlichtte hen op het gebied van de leer, mantra’s en zang van de aloude heiligen en verzocht hen dringend om deze inspiratie te delen.

De afgelopen veertien jaar hebben zij voortdurend over de hele wereld gereisd, naar meer dan 60 steden in 26 landen, waar ze kirtan concerten hielden en seminars gaven over bhakti yoga. Ze hebben vele prachtige CD albums uitgebracht die wereldwijd gewaardeerd worden. Kishori Mohan’s aangename en zoete stem geeft een serene vrede aan het hart, terwijl Sudevi’s hartgrondige gevoel gemengd met haar zoete en krachtige stem diep van binnen in de kern van het wezen emotie opwekt.

Via het medium van aloude Sanskriet, Bengali en Hindi poëzie, smelt hun prachtige zangkunst en deskundige traditionale muzikale begeleiding het hart en brengt tranen in de ogen, wat resulteert in een ongeëvenaarde spirituele ervaring; een heilige reis naar de ziel.

Op verzoek van hun geliefde guru, zullen zij bij u in de buurt concerten geven in Yoga Studios en culturele centra, en zullen ze workshops geven over mantra-meditatie.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze inspirerende evenementen.

No comments yet.

Leave a Reply