Programma’s met Chitralekha Devi Ji in diverse mandirs van 23 juni t/m 29 juni 2017

Jai Srila Gurudeva!

Dankzij de grondeloze genade van Srila Gurudeva is het gelukt om programma’s met Chitralekha Devi Ji te organiseren op diverse locaties in Nederland. De planning was eerst om alle programma’s in onze Bhakti Yoga Center te doen maar vanwege grote belangstelling van andere tempels is besloten om ook daar programma’s te doen. Zij zal Hari Katha spreken in Shiva Tempel Amsterdam, Sri Krishna Tempel in Den Haag, Sri Nanda Devi Tempel Vlaardingen, Zalen Centrum Sunrise en onze eigen Bhakti Yoga Center in Rotterdam. Het programma van Sunrise wordt gedaan in samenwerking met Stichting Aastha/Shree Maheshwar Dhaam, Apna Dosti Ramayan Samaadj, Zalencentrum Sunrise en Nari Samaadj. Bekijk de flyer voor alle data en adressen. Samen door met alle mandirs de krachten te bundelen gaan we er een onvergetelijke happening van maken. Iedereen is welkom om de programma’s bij te wonen! Radhe Radhe!

BYC Programs Chitralekha Deviji 2017_2

No comments yet.

Leave a Reply