Prachtige foto’s van het Ratha Yatra Festival georganiseerd door Stichting BYC op zondag 25 juni 2017

Alle eer aan Srila Gurudeva! Jai Jagannatha, Baldeva & Subhadra!

trnad api sunicena
taror api sahisnuna
amanina mana-dena
kirtaniyah sada harih

Terwijl men zichzelf nog nederiger en waardelozer ziet als het onbeduidende gras dat onder ieders voeten wordt vertrapt, toleranter is dan een boom, zonder trots alle eerbied aan anderen biedt naar gelang hun respectievelijke posities, dient ment voortdurend de heilige naam van Sri Hari te reciteren (Sri Siksastakam).

Het Ratha Yatra Festival georganiseerd door Stichting Bhakti Yoga Center op zondag 25 juni 2017 was een enorm succes. Nog nooit hadden er zoveel mensen meegedaan aan een Ratha Yatra in Nederland.  Speciale ere gast tijdens de Ratha Yatra was de wereldberoemde Devi Chitralekha Ji uit India. Zowel de Ratha Yatra als het podium programma met vele nationale en internationale artiesten trok enorm veel bezoekers die allemaal tot het einde bleven. Volgend jaar gaan we er met zijn allen een nog groter Feest van maken!

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, hulp en steun.

http://rathayatrafestival.com/

De foto’s zijn gemaakt door Fotojournalist Romy Fernández.

No comments yet.

Leave a Reply