3-daagse Ram Katha Morari Bapu Busreis Londen, Engeland – Aanmelding uiterlijk 30 juli 2017

Jai Sri Ram!
Na de geweldige onvergetelijke ervaring tijdens de Ram Katha van Morai Bapu in Interlaken Zwitserland, organiseert Stichting Bhakti Yoga Center een 3-daagse busreis naar London, Engeland. Het is zeer de moeite waard om deze unieke gebeurtenis zo dicht bij huis persoonlijk mee te maken.

moraribapulondon2017

LET OP!

Deze reis zal worden uitgevoerd door Excellent Tours Den Haag. I.v.m. reserveringen vooraf van de eurotunnel trein en de hotelkamers moeten we uiterlijk zondag alle reserveringen binnen hebben. Mocht dit minder dan 60 zijn dan kan de reis die wordt aangeboden tegen kostprijs helaas niet doorgaan. Mocht u toch willen gaan dan kunt u alles zelf regelen. Meer informatie is te vinden op de website: http://www.ramkathalondon.co.uk/

RAM KATHA

Morari Bapu, wereldberoemde spirituele leider, zal 9 dagen Ram Katha spreken in Londen, Engeland. Het evenement, dat van 12 tot en met 20 augustus 2017 in Wembley Arena wordt gehouden, zal naar verwachting meer dan 10.000 nationale en internationale katha luisteraars trekken. Het wordt ook LIVE uitgezonden en gestreamd door AASTHA TV. Hierdoor zal Bapu’s universele mantra van Waarheid, Liefde en Mededogen verspreid worden over een wereldwijd publiek van meer dan 100 miljoen mensen.
De Ramayana, de Hindoe-epic, vormt de basis van Bapu’s ‘Katha’-overweging, waaruit hij voorbeelden trekt, ze toepast op het moderne leven, en zijn luisteraars aanmoedigt om ruim denkend en openhartig te zijn.

MORARI BAPU
Morari Bapu is geboren in 1947. Hij is een eerbiedig en liefdevol persoon en staat bekend als ‘Bapu’. Bapuji leeft een eenvoudig en nederig leven, met een enkele ambitie om een boodschap van Waarheid, Liefde en Mededogen te verspreiden.

Tegen de tijd dat hij twaalf was kende hij de vedische geschriften uit het hoofd. Twee jaar later in 1960 werd zijn eerste voordracht, bekend als ‘katha’, bijgewoond door drie dorpelingen in zijn thuisstad in Gujarat, India. Bapu heeft meer dan 750 kathas gesproken in grote Indiase steden en in vele landen over de hele wereld, met inbegrip van de Verenigde Staten, Vaticaanstad, Jeruzalem, Abu Dhabi en in de Kailash gebergte in Tibet. Hij bevordert eenheid, integratie en respect voor iedereen

“In persoon is Bapu erg stil en ongelooflijk vredig, maar tijdens zijn Katha, op het podium voor duizenden, verschijnt een buitengewoon uitbundige man. In zijn zoektocht om de lessen van de Ramayana relevant en modern te maken, zal hij soms een humoristische analogie of anekdote gebruiken, die de luisteraars van zijn Katha aan het lachen zal brengen. Door de Katha heen gaat hij spontaan over in een liedje. Zijn reizende muzikanten begeleiden hem op een zeer professionele wijze. Met hun armen in de lucht en lachende gezichten dansen zijn volgelingen tijdens de Katha. Het vermogen om tegelijkertijd diepgaande wijsheid en vrolijke vreugde te delen, is een zeldzaam en speciaal geschenk. In essentie leert katha je liefde en die liefde is het gebed. “

Ram Katha Children’s Area
Een unieke set-up die u in staat stelt om samen met uw jonge kinderen te genieten van de Katha.

Het kindergedeelte is ontworpen om uw kinderen op een interactieve en speelse manier onder uw toezicht te vermaken, evenals om ze te betrekken in Bapu’s Ram katha en de Indiase Cultuur in het algemeen.
Het gebied omvat:

• Indiase kunst en ambachten
• Yoga lessen
• Muzieklessen
• Ramayan verhalen … en nog veel meer …

Ram Katha Londen zal een leuke en gedenkwaardige ervaring voor alle kinderen zijn.

Prijzen:
Volwassenen: €150,-
Kinderen t/m 10 jaar: €140,-
Toeslag 1-persoonskamer: € 90,-

LET OP: Reserveren uiterlijk zondag 30 juli 2017!!!
Aanmelding:
Aanmelden voor dit prachtige evenement kan via de mail: info@bhaktiyogacenter.nl of telefonisch op het nummer 06-86663369.

Vertrekdatum
Donderdag 17 augustus 2017 (zie vertrektijden en – plaats)

Inclusief
Vervoer per luxe touringcar
2 overnachtingen in luxe hotel met ontbijt
Na elke Ram Katha wordt er gratis lunch en diner geserveerd.

Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering
Persoonlijke uitgaven

Programma
Donderdag 17 augustus 2017
Na het vertrek in de ochtend rijden wij door naar Frankrijk. In de stad Calais wordt de overtocht per boot of trein gemaakt naar Engeland. U komt in de avond rond 18.00 uur aan in uw hotel. Na het opfrissen kunt u naar het Ram Katha Festival locatie waar het diner wordt geserveerd.

Vrijdag 18 augustus 2017
Na het ontbijt vertrekt u naar de Ram Katha locatie alwaar de Ram Katha door Morari Bapuji zal plaats vinden van 09:30 tot 01:30. Na de Katha is er lunch voor iedereen. Daarna bent u de rest van de dag vrij. In de avond kunt u wederom gebruik maken van het diner.

Zaterdag 19 augustus 2017
Nadat u ontbeten heeft en uitgecheckt bent vertrekt u naar de Ram Katha van 09:30 tot 01:30. Na de Katha is er lunch voor iedereen. Om 17:00 vertrekken we terug naar Nederland waar we tegen middernacht zullen aankomen.
*Let op! De reis is afhankelijk van het verkeer en de weersomstandigheden. Het kan voorkomen dat er afgeweken wordt van de genoemde tijden, deze dienen alleen ter indicatie.

Vertrektijd en-plaats
Den Haag
Erasmusplein 87 – bushalte vlakbij ‘Woonzorgcentrum CoornhertCentrum’ om 08.00 uur ’s ochtends
U kunt gratis parkeren bij de opstapplaats “Erasmusplein”. De opstapplek waar de bus zal voorstaan is de bushalte voor het Woonzorgcentrum Coornhertcentrum. U kunt in of rondom de bushalte wachten. Bij de bushalte zelf stopt Veolia buslijn 130, dit is vlak voor de grote rotonde als u vanuit het Zuiderpark komt aanrijden. De opstapplaats is dicht bij station Moerwijk waar tram 17 richting Wateringse Veld stopt bij halte ‘Erasmusplein’ (hou wel rekening met looptijd).

Rotterdam
Metrostation Capelse Brug (gratis parkeren mogelijk) om 08:30

Hazeldonk – West
McDonald’s/Shell tankstation richting België Hazeldonk 5006 te Breda om 09.00 uur ’s ochtends
U kunt gratis parkeren bij opstapplaats ‘Hazeldonk-West’ op het parkeerterrein achter de McDonalds. Het exacte adres dat u dient in te voeren is: Hazeldonk 5006 te Breda. U zult opstappen bij de busstandplaats bij de McDonalds. De opstapplaats is niet te bereiken met het openbaar vervoer. Let op! Op de terugweg wordt u afgezet aan de andere kant van de snelweg (Hazeldonk-Oost). U kunt via een tunnel die onder de snelweg loop aan de overkant uw auto weer ophalen.

Accommodatie
U verblijft in een luxe hotel in een 2, 3 of 4-persoonskamer.
Het hotel ligt dicht bij The SSE Arena, Wembley

Visum
Visumverplichting Buitenlandse Paspoorten
Als u geen Nederlands of Europees paspoort heeft dient u een apart “UK visum” aan te vragen voor Engeland. U kunt niet reizen met een “Multi-Schengenvisum” (die ontvangt u als u bijvoorbeeld van Suriname naar Nederland reist). Het Multi-Schengenvisum is niet geldig voor Engeland. U kunt wel naar andere landen binnen de EU hiermee reizen.
U mag ook niet op basis van een Nederlandse verblijfsvergunning reizen naar Engeland.

One Response to 3-daagse Ram Katha Morari Bapu Busreis Londen, Engeland – Aanmelding uiterlijk 30 juli 2017

 1. BestGregory July 19, 2019 at 5:37 pm #

  I have noticed you don’t monetize bhakti-holland.com, don’t
  waste your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.

  This is the best adsense alternative for any type of website
  (they approve all websites), for more info simply search
  in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply