Uitnodiging zondagprogramma 3 september 2017 met Jagad mohini Dasi uit Radhakunda, India

Jagadmohini dasi 2017

Srimati Jagat Mohini dd is geboren in een religieuze familie die aanbidders waren van Heer Vishnu. Zij hadden ook murties van Sri Radha en Sri Krishna in hun huis.

Op 25 jarige leeftijd werd haar leven drastisch veranderd toen ze voor het eerst in aanraking kwam met de boeken van Srila Bhaktivedanta Swami Praphupada in Suriname. In 1982 sloot zij zich aan bij de beweging van het Krishna bewustzijn en begon met volledige toewijding full-time boeken te verspreiden.

Zij ontmoette haar eeuwige geestelijke meester, zijn Goddelijke genade Srila Gour Govinda Swami in 1993. Nadat hij heen was gegaan heeft zij beschutting genomen van Srila Bhaktivedanta Narayan Goswami Maharaj met wie ze bleef totdat hij ons in 2010 verliet.

Van 1993 tot 2011 leidde ze een tempel in Bhuvaneswar (Orissa), gewijd aan onze geliefde Srila Gurudeva, Srila Narayan Gosvami Maharaja.

In de voetsporen van onze acaryas heeft zij de afgelopen 25 jaar in India geleefd en deelt onder inspiratie van Srila Bhakti Vijana Bharati Goswami Maharaja haar ervaringen op het gebied van Bhakti Yoga met iedereen.

Het is ons geluk dat, ze onder leiding van Srila Gour Govinda Maharaja, Srila Narayan Gosvami Maharaja en met oprechte inspiratie van Srila Bhakti Vijañana Bharati Maharaja, deze zomer in Europa predikt.

No comments yet.

Leave a Reply