Uitnodiging Zondagsprogramma 1 september 2019 met BV Paramhamsa Maharaja

Hierbij worden jullie van harte uitgenodigd voor het zondagsprogramma met Sripad BV Paramhamsa Maharaja uit India. Hij zal die dag spreken over de beoefening van Bhakti yoga in de Praktijk. Het programma omvat Kirtan, Lezing, Aartie en afsluiting met een heerlijke Vedische maaltijd. Gratis toegang en parkeren. Komt u met Openbaar vervoer dan is de Yoga Center heel makkelijk te bereiken via metrostation Hesseplaats. 

Sripad BV Paramhamsa Maharaja heeft gestudeerd aan de Universiteit van Kolkata. In 1995 besloot hij om zich dienstbaar te stellen in Sridhaam Mayapur. In 2007 nam hij zijn toevlucht tot Tridandisvami Srimad Bhaktivedanta Narayana Gosvami Maharaja en nam Sanyassa in het jaar 2010. Sindsdien predikt hij over de hele wereld en zet zich in voor het publiceren van Srila Gurudeva’s boeken.

No comments yet.

Leave a Reply